Horčica plnotučná / Snico - 350 g

Kód: 013001
Neohodnotené
€1,20
Skladom (>5 ks)
Horčica plnotučná je jedným z druhov horčice, ktorý sa vyrába z rastliny zvanej horčica (Sinapis albumu). Je známa svojou silnou a pikantnou chuťou, ktorá je charakteristická pre väčšinu horčic. Plnotučná verzia horčice je bohatá na oleje a semienka horčice, čo jej dodáva výraznú chuť a textúru. Na výrobu plnotučnej horčice sa najprv semienka horčice namočia do vody, ktorá spôsobí reakciu enzýmov obsiahnutých v semienkach. Táto reakcia uvoľňuje aromatické látky a aktivuje enzým myrosinázu. Následne sú semienka horčice rozomleté na jemnú pastu a zmiešané s octom, soľou, vodou a ďalšími prísadami, ako sú korenie alebo bylinky. Zmes je ďalej spracovaná a fermentovaná, čo pomáha rozvíjať bohatú chuť a arómy horčice. Plnotučná horčica sa vyznačuje intenzívnym a ostrým pikantným charakterom. Je obvykle silnejší ako iné varianty horčica, ako je jemná alebo stredne ostrá horčica. Plnotučná horčica je obľúbená prísada na desiatu, sendviče, hamburgery, hot dogy, grilovaný mäs a ďalšie pokrmy, kde sa hodí pridať pikantnú a výraznú chuť.

Detailné informácie

Čerstvé potraviny
Čerstvé potraviny
Zaručujeme maximálnu čerstvosť a najvyššiu kvalitu potravín.
Doprava až k vám domov
Doprava až k vám domov
Objednajte si pohodlne online a my vám všetko doručíme až k vašim dverám.
Lokálni výrobcovia
Lokálni výrobcovia
Podporujeme miestnych výrobcov a prinášame vám autentické chute regiónu.
Široký výber
Široký výber
Nájdete u nás pestrú ponuku kvalitných produktov na každý deň.

Podrobný popis

Horčica plnotučná je jedným z druhov horčice, ktorý sa vyrába z rastliny zvanej horčica (Sinapis albumu). Je známa svojou silnou a pikantnou chuťou, ktorá je charakteristická pre väčšinu horčic. Plnotučná verzia horčice je bohatá na oleje a semienka horčice, čo jej dodáva výraznú chuť a textúru. Na výrobu plnotučnej horčice sa najprv semienka horčice namočia do vody, ktorá spôsobí reakciu enzýmov obsiahnutých v semienkach. Táto reakcia uvoľňuje aromatické látky a aktivuje enzým myrosinázu. Následne sú semienka horčice rozomleté na jemnú pastu a zmiešané s octom, soľou, vodou a ďalšími prísadami, ako sú korenie alebo bylinky. Zmes je ďalej spracovaná a fermentovaná, čo pomáha rozvíjať bohatú chuť a arómy horčice. Plnotučná horčica sa vyznačuje intenzívnym a ostrým pikantným charakterom. Je obvykle silnejší ako iné varianty horčica, ako je jemná alebo stredne ostrá horčica. Plnotučná horčica je obľúbená prísada na desiatu, sendviče, hamburgery, hot dogy, grilovaný mäs a ďalšie pokrmy, kde sa hodí pridať pikantnú a výraznú chuť.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola