Bulgur špaldový / Country Life - 250 g

Kód: 012004117
Neohodnotené
€2,70
Skladom (5 ks)
Príprava bulguru je veľmi jednoduchá a podobná ako pri kuskuse. Väčšinou spotrebuje až trojnásobok vody a môžete ho buď variť 15 minút v kuse, alebo stačí len 5 minút a nechať ho dôjsť pod pokrievkou. Je možné ho nechať aj napučať zaliatím studenej vody. Napučanie trvá približne hodinu. Bulgur je tradičným pokrmom na Blízkom východe. Používa sa hlavne na výrobu pilafov, kibbehov alebo šalátov. U nás je menej známy, aj keď nejde o exotickú surovinu. Využívame ho predovšetkým ako prílohu alebo ho dávame do plniek, fašírok a sekanej. Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej sa pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Ide o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.

Zloženie

PŠENICA špalda *. *výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Alergény

Lepok

Detailné informácie

Čerstvé potraviny
Čerstvé potraviny
Zaručujeme maximálnu čerstvosť a najvyššiu kvalitu potravín.
Doprava až k vám domov
Doprava až k vám domov
Objednajte si pohodlne online a my vám všetko doručíme až k vašim dverám.
Lokálni výrobcovia
Lokálni výrobcovia
Podporujeme miestnych výrobcov a prinášame vám autentické chute regiónu.
Široký výber
Široký výber
Nájdete u nás pestrú ponuku kvalitných produktov na každý deň.

Podrobný popis

Príprava bulguru je veľmi jednoduchá a podobná ako pri kuskuse. Väčšinou spotrebuje až trojnásobok vody a môžete ho buď variť 15 minút v kuse, alebo stačí len 5 minút a nechať ho dôjsť pod pokrievkou. Je možné ho nechať aj napučať zaliatím studenej vody. Napučanie trvá približne hodinu. Bulgur je tradičným pokrmom na Blízkom východe. Používa sa hlavne na výrobu pilafov, kibbehov alebo šalátov. U nás je menej známy, aj keď nejde o exotickú surovinu. Využívame ho predovšetkým ako prílohu alebo ho dávame do plniek, fašírok a sekanej. Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej sa pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Ide o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.

Zloženie

PŠENICA špalda *. *výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Alergény

Lepok

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola