Najtradičnejší z najtradičnejších pokladov tradičnej českej kuchyne. Mleté mäso, fašírky, karbonátky, plnky... Všetko, čo do tradičnej kuchyne "fašírky" ide, to v tejto zmesi...
Šalvia rozmarína známa taktiež pod názvami rozmarína lekárska alebo rozmarín lekársky má veľmi osobité aróma. Pochádza z oblasti Stredomoria, rastie v blízkosti morského...
RÍMSKA RASCA alebo kumín má úplne inú arómu ako rasca klasická. Používa se hlavne do pečiva, chleba, kuskusu, salám a syrov. Je vhodná na prípravu mexických pokrmov a ázijských...
RASCA je celosvetovo rozšíreným a používaným korením. Usnadňuje trávenie ťažko stráviteľných a tučných jedál. Používa sa na prípravu všetkých druhov mäsa, ďalej na ochutenie...
RASCA je celosvetovo rozšíreným a používaným korením. Usnadňuje trávenie ťažko stráviteľných a tučných jedál. Používa sa na prípravu všetkých druhov mäsa, ďalej na ochutenie...
RASCA je celosvetovo rozšíreným a používaným korením. Usnadňuje trávenie ťažko stráviteľných a tučných jedál. Používa sa na prípravu všetkých druhov mäsa, ďalej na ochutenie...
NOVINKA!!! Jemne pikantná zmes určená na marinovanie všetkých druhov mäsa. Skvelá na krídelká, rebrá, stehienka a ďalšie grilované špeciality. Možné je tiež použitie do BBQ...
PAN SYR je "drsný a ostrý chlap" a PANÍ SYROVÁ je "príjemná a lahodná dáma". Výborné pre nakladané, marinované a grilované syry a hermelíny všetkých možných variácií. Netradiční...
Výborné korenie na Paellu pôvodom zo Španielska. Skvelé ochutí rizoto, kuskus a bulgur.
zloženie: cibuľa, paprikové floky červené a zelené, cesnak, čierne korenie, kurkuma,...
OREGÁNO alebo pamajorán sa používa najčastejšie na prípravu talianskych pokrmov, a to hlavne pizzy a cestovín. Môžete ním ochutiť omáčky, alebo si vyrobiť pesto. Výborné je v...
Kombinácia chutí čierneho korenia, pomarančovej kôry a jemnej sladkosti jabĺk so štipkou zázvoru ma samotného fascinovala. Otestoval som tuto zmes na viacerých svadbách, na...