Cesnak - je obľúbený v kuchyni mnohých národov na Balkáne, v Oriente, v kuchyni francúzskej, anglickej, talianskej, španielskej, židovskej, indickej a čínskej. U nás sa hojne...
Chilli cayenne pochádza z Južnej Ameriky, kde mu taktiež miestny hovoria chilli. U nás je menej známy názov paprika krovitá. Chilli používali už Mayovia, do Európy sa dostalo v...
Bravčové pečené je vynikajúce na všetky druhy bravčového mäsa.. Moravský vrabec, pečený bôčik, bravčové koleno, tiež na kačice, husi atď. . Výborné je na pstruha a lososa....
BOBKOVÉ LISTY sú listy zo stromu vavrínu, ktorý rastie na pobreží Stredozemného mora. Podporuje trávenie a chuť do jedla.. Bobkový list sa používa pri nakladaní zeleniny a húb....
Jedna z najvoňavejších tohtoročných noviniek. Bylinková zmes, ktorú skvelo využijete na králika, moriaka, kura, pernatú divinu či ryby. Myslím, že už je pomaly na čase zmeniť...
Použijete ju do všetkých zeleninových pokrmov, omáčok, polievok, paštét, nátierok a tvarohových pokrmov. Skvelá na úpravu diviny a ryb. BAZALKA ako liek: Povzbudzuje chuť k...
Tato zmes je pre milovníkov saturejky a balkánskej kuchyne. Originálne zloženie čubrice je saturejka, pískavica a chilli, no chilli v tejto zmesi nenájdete. Saturejka a...
Badián má jemnú vôňu podobajúcu sa anízu a korenistú sladkú chuť. Obsahuje až 5 % silice anetol, ktorá je veľmi cenená.
Je nenahraditeľnou súčasťou tradičného čínskeho korenia...
Receptúra z ďalekého Arménska, ktorú poslednú dobu Česi a Slováci doslova milujú. Ľahko pikantná, voňavá zmes, ktorá nemôže chýbať pri žiadnom grilovaní a zvládnu ju i deti....
Zmes korenia bez pridaného glutamánu a soli.
KARI ÁZIA je kari indického typu, ktoré využijete na úpravu mäsových a zeleninových karí, smotanových polievok a omáčok, do...
Zmes korenia bez pridaného glutamánu a soli.
KARI ÁZIA je kari indického typu, ktoré využijete na úpravu mäsových a zeleninových karí, smotanových polievok a omáčok, do...