A prečo nie jaterncie? Tie si vás získajú vždy a všade. Aj v tomto prípade.
Zloženie:bravčové mäso 40%, bravčové vnútornosti 37% (pečeň, pľúca), jačmenné krúpy 12%, bravčové...
Klobásová zmes je pre každého mäsoholika tou správnou voľbou. Táto novinka si zaručene získa vaše srdcia.
Zloženie:bravčové mäso 66%, bravčová slanina 15%, bravčové kože 12%,...
Tlačenku milujú všetci. Keď sa však pripraví domáca tlačenka, vždy to je špeciálny okamih.
Zloženie:bravčové mäso 48%, bravčové srdce a jazyk 15%, bravčové kože 13%, pitná...
Ste absolútny mäsožravec? Tak kombinácia sŕdc a slaniny si vás totálne získa.
Zloženie:bravčové srdcia 70%, gazdovská slanina 12% (bravčový bok bez kosti 98%, jedlá soľ,...
Škvarky, švarky a ešte raz škvarky. Absolútna novinka, ktorá vie, čo je dobré!
Zloženie: oškvarky 58%,sterilizované uhorky 15%,vajcia 10%,paprika červená sterilizovaná 3%,),...
Bravčové karé je takmer vždy tou správnou voľbou. Viete však, čo je správnou voľbou vždy? No predsa údené bravčové karé!
Zloženie:údené karé 91% (bravčové karé bez kosti 90%,...
Kapia, hrášok a mäso. Obľúbené trio teraz prichádza ku vám v podobe Šarišskej zmesi.
Zloženie:bravčové mäso 60%, bravčová slanina 10%, bravčové kože 10%, hrášok 9%, paprika...
Áno! Táto pečeňovka je skutočne domáca a je pravá. Bravčové mäso nikdy nebolo lahodnejšie.
Zloženie: bravčová pečeň 30%, bravčové mäso 30%, bravčová slanina 13%, bravčové kože...
Bratislavské párky v paradajkovej omáčke a s fazuľou? To je tá ideálna kombinácia nielen pre začiatok, ale aj záver dňa.
Zloženie:bratislavské párky 40%, kečup jemný, lúpané...
Strukoviny a mäso, to vždy išlo k sebe. Aj z toho dôvodu sme prepojili šošovicu s klobásou a vznikla z toho takáto lahôdka!
Zloženie:domáca klobása 30%, šošovica 25%, pitná...