Pohánková kaša BIO / Ravita - 200 g

Kód: 11550225686
Neohodnotené
€1,70
Skladom (4 ks)
Ravit pohánková kaša je bezgluténová. Vyrába sa z pohánky, čomu vďačí aj za svoju farbu a typickú vôňu. Kaša je tiež bez pridaného cukru, konzervačných látok a farbív. Produkt nie je vyrobený z GMO pohánky. Prečo je pohanka zdravá? Pohánka sa v súčasnej dobe považuje za diétnu potravinu, ktorá má uplatnenie predovšetkým v racionálnej výžive. Je nutrične hodnotná, ľahko stráviteľná a obsahuje vlákninu. Zrná pohánky sú zdrojom kvalitných bielkovín s vysokým obsahom esenciálnych aminokyselín (najmä lyzínu), vitamínov (najmä skupiny B, C, E) a minerálnych látok (horčík, draslík, fosfor). Pohánka neobsahuje glutén, takže je vhodná pre pacientov, ktorý trpia intoleranciou na glutén. Pohánka má priaznivý vplyv na cievny systém, pečeň a tráviace ústrojenstvo. Tipy na použitie Do horúceho mlieka alebo vody postupne primiešavame kašu, až docielime požadovanú hustotu. Necháme odstáť 2-3 min. Pohánkovú kašu si môžete dochutiť javorovým sirupom, na jemno pokrájanými datľami alebo škoricou. Pohánkovú kašu môžeme použiť aj na zahustenie omáčok.

Detailné informácie

Čerstvé potraviny
Čerstvé potraviny
Zaručujeme maximálnu čerstvosť a najvyššiu kvalitu potravín.
Doprava až k vám domov
Doprava až k vám domov
Objednajte si pohodlne online a my vám všetko doručíme až k vašim dverám.
Lokálni výrobcovia
Lokálni výrobcovia
Podporujeme miestnych výrobcov a prinášame vám autentické chute regiónu.
Široký výber
Široký výber
Nájdete u nás pestrú ponuku kvalitných produktov na každý deň.

Podrobný popis

Ravit pohánková kaša je bezgluténová. Vyrába sa z pohánky, čomu vďačí aj za svoju farbu a typickú vôňu. Kaša je tiež bez pridaného cukru, konzervačných látok a farbív. Produkt nie je vyrobený z GMO pohánky. Prečo je pohanka zdravá? Pohánka sa v súčasnej dobe považuje za diétnu potravinu, ktorá má uplatnenie predovšetkým v racionálnej výžive. Je nutrične hodnotná, ľahko stráviteľná a obsahuje vlákninu. Zrná pohánky sú zdrojom kvalitných bielkovín s vysokým obsahom esenciálnych aminokyselín (najmä lyzínu), vitamínov (najmä skupiny B, C, E) a minerálnych látok (horčík, draslík, fosfor). Pohánka neobsahuje glutén, takže je vhodná pre pacientov, ktorý trpia intoleranciou na glutén. Pohánka má priaznivý vplyv na cievny systém, pečeň a tráviace ústrojenstvo. Tipy na použitie Do horúceho mlieka alebo vody postupne primiešavame kašu, až docielime požadovanú hustotu. Necháme odstáť 2-3 min. Pohánkovú kašu si môžete dochutiť javorovým sirupom, na jemno pokrájanými datľami alebo škoricou. Pohánkovú kašu môžeme použiť aj na zahustenie omáčok.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola