Perník plnený jahodovým lekvárom s tmavou polevou.
Tovariš Jozef Ertl sa v roku 1904 usadil v Prievidzi, rodisku svojho otca, kde začal piecť prvé perníky podľa vlastnej...
Zloženie: pražená pšenica 60%, cukor, glukóza, palmový olej, med 4%, extrakt z jačmenného sladu.
Alergény sú vyznačené hrubším písmom.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:...
Lipa, ako symbol Slovanov, ale aj ako zdroj vitamínu C, trieslovín a silíc nas inšpirovala k tomu, aby sme ju pridávali do našich medových cukríkov a lízaniek. Vytvorili sme tak...
Zázvor má nielen výraznú chuť, ale aj špecifickú vôňu. O jeho pozitívnych účinkoch na organizmus nemožno pochybovať. My ho pridávame do cukríkov a lízaniek v podobe najemno...
Brusnice, maliny, jahody, pomaranč a citrónová kôra. Tieto ingrediencie nájdete v našich ovocných lízankách, či už v podobe prírodných silíc alebo v podobe na jemno pomletých...
Perník plnený marmeládovou zmesou s príchuťou ríbezlí a posypaný kokosom
Tovariš Jozef Ertl sa v roku 1904 usadil v Prievidzi, rodisku svojho otca, kde začal piecť prvé...
Perník plnený slivkovým lekvárom s tmavou polevou.
Tovariš Jozef Ertl sa v roku 1904 usadil v Prievidzi, rodisku svojho otca, kde začal piecť prvé perníky podľa vlastnej...